Urriak 17 - Chillida Leku. Afaria

Txartelak: www.museochillidaleku.com

 

Afalaurrekoak

Euskal Herriko askotariko gazten dastaketa

  • Iparraldeko Biok
  • Ossou Irati
  • Hernaniko Telleri Zahar baserriko Idiazabal gazta
  • Zeraingo urdina
  • Hernaniko errege sagarrezko gozoki ekologikoa
  • Mokadu artisauak
  • Lezoko Kuskurro ogi artisaua

 

Lehen platera

  • Pulpo broxeta Robata erara, Arabako patata txikiarekin eta romesco saltsarekin
  • Bieira broxeta Robata erara, onddoekin eta Hernaniko Karabeleko belar fresko ekologikoen saltsarekin

 

Plater nagusia

  • Hezurgabeko behi txuleta parrilan, labean erretako barazki ekologikoekin, gisatutako Nafarroako piper pikilloekin eta Hernaniko Karabeleko micromezclum entsalada ekologikoarekin

 

Azkenburukoa

  • Valrhona txokolatezko tartaleta belar limoidun merengearekin

 

Edaria eta kafea barne

 

40€ euro